Ръководство за начинаещи за Link Building

За мен е голямо удоволствие да обяви освобождаването на Moz третият водач за маркетинг, написана от неподражаемия Пади Moogan дестилирана:

Ръководство за начинаещи за Link Building

Можем да ви кажа всичко за това как високо качество, авторитетни връзки, сочещи към вашия сайт да се възползват си стоене в SERPs, но вместо това просто ще копира думите направо от устата на пословичната коня:

„Препратки, въпреки че има някакъв шум и със сигурност много спам, в голямата си част са все още много, много голяма победа по отношение на качеството на резултатите от търсенето.“
– Мат Кътс, ръководител на екипа за спам в мрежата на Google, 19.02.14
Линк сграда е една от областите на SEO, че се е променила значително през последните няколко години; някои тактики, които някога са били ефективни в момента са лесно разпознаваеми и санкционирани с Google.

Прочетете ръководството за начинаещи, за да Link Building

1. Каква е връзката сграда, и защо е важно?
Това е мястото, където всичко започва. Ако сте съвсем нов за изграждане на връзка и не сте сигурни дали или не това е добра тактика, за да включи в своя маркетингов репертоар, даде тази глава поглед. Дори и по-опитни печелившите връзка между нас биха могли да използват опреснителен от време на време, и тук ние покриваме всичко от това, което свързва означава за търсачките за различните начини, по които могат да помогнат на долната линия на бизнеса ви.

2. Видове връзки (добри и лоши)
Преди да се потопите в изграждането на връзки на собствения си, че е важно да се разбере на трите основни типа връзки и защо ти трябва наистина да се мисли само за две от тях. Това е, което този кратък и сладък глава е за всички.

3. Как да започнете кампания Линк Сграда
Добре, достатъчно с теорията; че е време за най-обща представа. Тази глава поема дълбоко се потопите в всеки етап на изграждане на връзка кампания, предлагаща примери и шаблони, които можете да използвате, за да изгради своя собствена фондация.

4. тактики Линк Сграда
Дали чрез его стръв или гост блогване (да, това е все още жизнеспособна тактика!), Има няколко подхода можете да предприемете, за да изграждане на силна профил връзка. Тази глава се подробен тече през тактиката е най-вероятно да се наемат.